Info angående årsmöte 2021

Information om årsmötet 2021 från klubbstyrelsen

Hej alla medlemmar

Det har varit många turer i planeringen av vårt kommande årsmöte. Olika rekommendationer och restriktioner har trillat in under detta annorlunda år. Vid förra utskicket från oss var planen att hålla ett webbaserat förenklat årsmöte enligt rekommendationer från SKK. Tyvärr höjde de sen avgiften till 3000:- för att hålla ett sådant möte, vilket vi tycker är för dyrt.

Istället finns det nu en generell dispens som vi kan utnyttja. Den gör det möjligt för alla klubbar att skjuta på årsmöten ända fram till 30 juni nästa år oavsett vad som står i stadgarna. Vår plan är att årsmötet kommer att hållas i anslutning till vår rasutställning Specialen den 30 maj 2021 på Degernäs camping i Degerfors .

Årsmötet kommer att hållas utomhus och medlemmarna tar själva med sig stol och ev. regnskydd. Ingen förtäring erbjuds, men ta gärna med egen. Kallelse ska enligt dispensen ske senast 21 dagar före mötet. Håll utkik på hemsidan, den publiceras senast 9 maj. Handlingar skickas ut senast 2 veckor före mötet.

Du som ännu inte har anmält en e-postadress till styrelsen, gör det så att du inte missar någon information.

Ta hand om er!

Hälsningar från styrelsen i Bouvierklubben

Comments are closed.