Bouvierträffen i Nora 30/7-22

Lördagen den 30 juli hade vi ännu en Bouvierträff på Nora Brukshundklubb. Vädret var på topp och fast det var semestertider så var vi cirka 30 st som samlades. Jättekul att se att det börjar dyka upp lite nya bouvierägare som upptäckt våra träffar. Tycker även att det är jättekul att de som tidigare haft Bouvier kommer.
Denna gången hade vi Katarina Hultman från Nora Brukshundklubb som visade lite Rallylydnad och de som ville prova på kunde göra det. Tror att några blev peppade att kanske gå en rallylydnadskurs.
Som vanligt fanns det fika, hamburgare, lotteri samt tipspromenad som är populärt.
Vi vill tacka alla som skänker priser till vårt lotteri samt till Agneta som bakat och sponsrat allt kaffebröd denna gång. Anders och Karl-Inge får extra tack för att grillningen fungerade. Självklart tack till alla andra som hjälp till för att göra dessa träffar möjliga.

 

Comments are closed.